Despre Noi

Lavoare-online.ro este un magazin online care vinde produse NORDLINES.
DIN 1998

Povestea noastră

Astăzi, plăcerea de a fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele NORDLINE se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării totale. Acestea au o încărcătură emoțională dată de caracteristicile materialelor și de designul deosebit. Iar brand-ul NORDLINE by KUMA este cel mai frumos povestitor, gata să te ducă în lumea “hygee” a scandinavilor.

Un sentiment permanent de hygge acasă, are de-a face cu designul interior și elementele decorative. Deci, nu există loc mai bun pentru a căuta inspirație decât conceptele pentru baie și bucătărie Nordline by KUMA. Designul scandinav se referă la frumusețe, simplitate și funcționalitate. Spațiile amenajate cu estetica scandinavă sunt luminoase, simple și neaglomerate.

Și mai este ceva: în conceptele Nordline există un sentiment profund de confort, o stare de bine.

Influențele nordice, atemporale, promovate de brand, se potrivesc tinerilor, dar și familiilor cu copii, care apreciază design-ul. Un interior are legătură nu doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile; o diversitate de texturi în casa ta, care să îţi ofere confortul dorit, pentru relaxare şi bună dispoziţie.

ATUURILE PRODUSELOR NORDLINES by KUMA

Beneficiezi de avantaje importante achiziționând produsele noastre:

Calitate superioară

Tehnologie modernă

Orientare către client

Materiale rezistente

Dimensiuni și forme variate

Produse unice, design nordic

În cazul în care doriți să ne contactați pentru alte informații, altele decât cele legate de comenzile făcute prin intermediul website-ului www.lavoare-online.ro, o puteți face prin intermediul website-ului nostru www.kumaromania.ro folosind formularul de contact sau la următoarele numere de telefon:
+40 – 244-348596 sau +40 – 244-306067

Dacă doriți să trimiteți un fax o puteți face la numărul de fax: +40 – 244-348595

În cazul în care doriți să obțineți informații de natură economică despre S.C. Kuma România S.R.L, va rugăm să folosiți următoarele date:

  • SC KUMA ROMANIA SRL
  • Loc. Bănești, Str. Stupini, Nr. 85B, Jud. Prahova
  • Cod postal 107050
  • RO 11266580
  • J29/1339/1998
  • Cont in LEI la Raiffeisen Bank Câmpina
  • RO27 RZBR 0000 06000 3098475
  • S.C. Kuma România S.R.L este înscrisă la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numărul 30803.
  • In 2015, 2016 si 2017 Kuma Romania a obtinut certificarea si titulatura acordata de agentia de rating scandinava CREDITINFO – “STRONGEST in Romania in 2015-2017” – ceea ce atesta soliditatea firmei din punct de vedere financiar si de asemenea ne pozitioneaza printre primele 5% companii romanesti care indeplinesc criteriile certificarii.Kuma Romania SRL