Amenajarea creativă a băii: lavoare cu design inspirat de mare

Nuanțele mării și ale nisipului, precum și formele inspirate din natură sunt alegeri creative pentru amenajarea băii în 2023.
Transpuse in designul lavoarelor, acestea creează un ambient relaxant în interiorul încăperii.

Design inspirat de mare – culori și texturi ce amintesc de albastrul irizat al mării

Nuanțele de albastru și verde au un rol special în amenajarea băii, atât prin redarea unui aspect vizual plăcut, cât și prin influențarea stării de spirit. Un lavoar personalizat în aceste culori te transpune zi de zi în atmosfera de vacanță, datorită tonurilor relaxante ale mării, integrate armonios în design.

Pentru a contura imaginea completă a mării în interiorul băii, obținând un efect vizual unic, poți opta pentru un lavoar care impresionează atât prin nuanță, cât și prin formă. O alegere elegantă este lavoarul LATINO în nuanța Mozart, caracterizat de un design minimalist, cu linii delicate, care se unduiesc asemenea unor valuri.

Ventilul pop-up ales în aceeași culoare – albastru (Mozart) reprezintă un detaliu elegant, care completează excelent designul lavoarului.
Polița din același material este un element modern și util în baie, care asigură spațiul necesar produselor de îngrijire sau obiectelor decorative.

Design inspirat de nisipul fin și strălucirea sidefului din scoici

Lavoarele personalizate în culori ale nisipului redau cu naturalețe atmosfera de la malul mării, fiind totodată ușor de integrat în stiluri variate de amenajare a băii. Cu tonuri care variază de la bej la maro, lavoarele se adaptează excelent celor mai noi tendințe de design interior, orientate în 2023 către natură.

Pentru un plus de eleganță, poți amenaja baia cu un lavoar din material KUMA Pearl – cu suprafață satinată și sidef din scoici, care conferă spațiului un aspect glamour. Materialul este unul prețios și exprimă rafinament.

Pentru mai multă inspirație și comenzi personalizate, vă invităm să vizitați site-ul www.kumaromania.ro

Pentru lavoare standard, cu livrare rapidă din stoc, accesați https://lavoare-online.ro/categorie-produs/lavoare/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *