Tendintele 2023 pentru amenajarea băii: design inspirat din natură

Pentru amenajarea băii în 2023, atenția se îndreaptă din ce în ce mai mult spre natură, prin integrarea acesteia în design – culori, forme, elemente decorative.


Culori inspirate din natură

Orientarea spre nuanțe calde, inspirate din natură, prinde contur în amenajările interioare, alături de tonurile neutre, calde, alternative ale albului clasic.
Nuantele de bej, crem, gri deschis, caramel, maro, se remarcă prin versatilitate și pot fi integrate cu ușurință în designul băii, având totodată un efect relaxant.

O opțiune creativă poate fi, de asemenea, un lavoar cu sidef din scoici, care amintește de nisipul fin al plajei și te transpune în atmosfera relaxantă de la malul mării.

Forme rotunjite, organice

Pentru a intensifica apropierea de natură și sentimentul de confort, anul acesta sunt în trend lavoarele caracterizate de curbe line si forme organice, rotunjite, care adaugă un plus de rafinament băii.

Elemente decorative verzi

O baie care se adaptează tendințelor încorporează în design și elemente cu rol decorativ, care exprimă frumusețea naturii, în timp ce te relaxează și inspiră.

Plantele situate pe zona de blat a lavoarului se integrează armonios într-o amenajare conectată cu mediul înconjurător. Lavoarul- focus point al băii, precum și cada freestanding, pot fi puse în evidență prin texturile alese în amenajare – spre exemplu, panouri verzi, creative, pentru suprafața pereților.

Alături de redarea unui aspect remarcabil încăperii, designul inspirat din natură conferă un sentiment liniștitor și transformă baia într-o adevărată oază de relaxare.

Pentru mai multă inspirație și comenzi personalizate, vă invităm să vizitați site-ul www.kumaromania.ro

Pentru lavoare standard, cu livrare rapidă din stoc, accesați https://lavoare-online.ro/categorie-produs/lavoare/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This will close in 0 seconds