Amenajarea unei bai cu dimensiuni reduse

Amenajarea unei bai cu dimensiuni reduse poate reprezenta o adevarata provocare pentru cei mai creativi dintre voi. Incercand sa imbinati armonios partea functionala cu cea estetica, specialistii Kuma va pun la dispozitie cateva trucuri prin care va puteti crea propriul SPA, in care confortul va fi invers proportional cu dimensiunea spatiului.

Primul aspect de care trebuie sa tineti cont este functionalitatea, iar fiecare obiect adaugat in baie trebuie sa serveasca unui anumit scop.

Lavoarul, spre exemplu, devine piesa de rezistenta in orice baie, intrucat acesta este cel mai des utilizat si, in plus, vizibil din orice unghi vei admira incaperea. Astfel, pentru spatiile inguste, se recomanda un lavoar turnat continuu cu bolul, fara a se incastra nimic, iar pentru a castiga cat mai mult spatiu, puteti opta pentru suspendarea mastii lavoarului.

KUMA va propune unul dintre conceptele CARAIBE (link catre concepte baie) cu mobilier suspendat:

Amenajarea unei bai

Cat despre culoarea acestuia, daca va doriti un zambet in fiecare dimineata si complimente din partea vizitatorilor, Kuma recomanda selectarea unei culori puternice, care sa contrasteze albul vasului de toaleta sau al cazii. Negru sau Latte sunt propunerile KUMA pentru anul in curs, insa nu ezitati sa va accesorizati incaperea cu acele culori care va inspira si va ofera o stare de relaxare deplina.

Amenajarea unei bai

Mai mult, pentru a beneficia la maxim de spatiul disponibil, este recomandat sa renunati la clasica cada in favoarea unei cabine de dus.

Pe langa economisirea spatiului, cadita de dus KUMA are optiunile de culoare pentru a se potrivi lavoarului ales: alb, negru sau Latte (crem intens).

Nu in ultimul rand, exista si cateva trucuri care pot oferi iluzia de spatiu marit. Spre exemplu, oglinzile si spoturile atasate acesteia sau pozitionate din tavan vor contribui la obtinerea unei atmosfere primitoare, hygge, tipic nordice si, bineinteles, vor adauga un plus de valoare incaperii.

Pentru solutii customizate si mai multa inspiratie cum sa va transformati baia dintr-un vis exclusivist in realitate, puteti vizita site-ul www.kumaromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This will close in 0 seconds